INNOVATIVE BREAKS

Pep mødet op med en yogapause, stolefitness eller en Artwalk i Aalborg By

I samarbejde med FOKUS Folkeoplysning, som er Nordjyllands største udbyder af kurser indenfor sundhed, kreativitet og kultur, har vi udviklet en række innovative breaks, der styrker indlæring og kreativitet. Her er et udpluk:

Yogapause ved YOGA HUSET

Giver energi til krop, sind og ånd. Yogapausen varer 20-35 minutter alt efter jeres ønsker og foregår i ét af YOGA HUSETs 4 specialindrettede og nybyggede studier; (i samme bygning som jeres arrangement). Vi noterer jeres input og behov og supplerer med en dygtig instruktør til jeres særlige event (pris kr. 1.075 ,-  ved max 20 personer)

Stole Fitness FOKUS Fitness

Får pulsen op og blod til hjernen. Vi anbefaler 10-15 minutter og at det tilrettelægges som et break i mødeprogrammet. Det vil foregå i selve mødelokalet. (pris 700,- ved max 20 personer)

Artwalk  / Aalborg City Harbour

Giver nye impulser og frisk luft. 30-60 minutter. Guidet tur med fokus på Streetart eller oplev Aalborgs nye Havnefront der bl.a. er udnævnt af New York Times til verden 8. mest interessante sight. (pris 1.275,- ved max 20 personer)

Socialt ansvar ved KaffeFair

Bliv inspireret til, hvordan I kan arbejde med FNs verdensmål og tage socialt ansvar. Og hør om KaffeFairs fantastiske resultater med at hjælpe unge psykisk sårbare. Oplægget varer 30 minutter. (pris kr. 1.200,- der går ubeskåret til KaffeFairs sociale indsats)

Ingen madspil ved KaffeFair

Peptalk om hvordan du kan undgå madspild. Få mere ud af mindre og få kreativ inspiration til fornyelse i køkkenet. Oplægget varer 15 minutter og kan udvides med smagsprøver. (pris kr. 800,- der går ubeskåret til KaffeFairs klimaindsats)

Ring og hør nærmere på tlf. 99 30 10 03.

Vi tilbyder også teambuilding, hvor I har mulighed for at udfordre hinanden og teamet i en række anderledes og spændende aktiviteter, som styrker glæden ved at arbejde sammen og skaber nye fælles succesoplevelser.

BETINGELSER

Ved møder, konferencer, selskaber og events.

 

Afbestilling/reduktion: 

Et arrangement kan afbestilles uden omkostninger indtil senest 14 dage før ankomstdatoen. Ved reduktion i reservation senere end 7 dage før afholdelse. Betales fuld pris på det tilmeldte antal personer. 

 

Betaling

Efter arrangementsafvikling vil der blive fremsendt en faktura via e-mail.

Se kontakt oplysninger til afdelingerne her.

KONTAKT

© 2018 KAFFEFAIR - CVR: 37296961