Aalborg:nu

Sikken trængsel: KaffeFair har juletravlt.

December 03, 2019

Omsætningen er mangedoblet efter flytningen til Vestbyen. Julesalget brager løs hos KaffeFair på Strandvejen - og det er ikke kun her i juletiden, at der bliver løbet stærkt.

APPETIZE

Salat, selvtillid og en lækker hue - KAFFEFAIR finder forcerne hos de unge

June 23, 2019

Sissel, Line og Mikkel har hver deres drømme for fremtiden. Om lidt dimitterer de fra deres særligt tilrettelagte ungdoms-uddannelse i KaffeFair. Her har de lært køkkendriftens abc. De har også lært at begå sig på en arbejdsplads og fundet deres forcer trods de udfordringer, de kommer med.

APPETIZE

Hvor der er vanilje er der vej

May 07, 2019

Det første ord han lærte at læse var ingrediensen ”Polynesisk vaniljestang” i Mette Blomsterbergs bagebøger. 20-årige Mikkel er autist. Hans skoleforløb har ikke altid været nemt. Men hvor der er vanilje er der vej, for kageinteressen bragte ham ind på en særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse i KaffeFair. Forrige søndag var han med i dommerpanelet i vores nye kagekonkurrence KAGEKAMPEN. 

Det Obelske Familiefond

Fællesspisninger i Aalborg skaber nye arbejdspladser

January 16, 2019

En ændret beskæftigelseslovgivning har sat psykisk sårbare i en udsat position på arbejdsmarkedet. Det vil den socialøkonomiske virksomhed KaffeFair lave om på. 

TV2 Nord

Efter tre års ventetid: KaffeFair genåbner

March 15, 2018

Den socialøkonomiske café KaffeFair kan nu endelig slå dørene op i deres nye lokaler. Det er efterhånden tre år siden, at KaffeFair måtte lukke ned for deres café i Nørregade i Aalborg. Siden har folkene bag kæmpet for igen at få en café inde i midtbyen, og fredag kunne KaffeFair igen slå dørene op. Denne gang på Strandvejen 19 i Aalborg. 

Studenterguiden

KaffeFair i Aalborg

Ønsker du et hyggeligt sted i Aalborg, hvor det både er muligt at få en kop kaffe, noget lækkert cafémad til frokost eller et rigtigt restaurant måltid om aftenen? Så kan du med fordel tage et smut forbi KaffeFair! KaffeFair er beliggende på både Strandvejen og Fyrkildevej, og fungerer som café i løbet af dagen og restaurant om aftenen. 

APPETIZE

KaffeFair Folkekøkken - En pause fra hverdagen

December 08, 2018

De fleste af os kender det; at der går alt for meget madpakke og vasketøj i hverdagen, og vi glemmer hyggen og samværet i travlheden. Men der findes heldigvis åndehuller, hvor man kan puste ud og bare nyde. Et af dem dumpede vores udsendte ned i, da hun besøgte KaffeFairs Folkekøkken på Strandvejen i Aalborg en råkold vinteraften.

 

Smag Aalborg

Lasagne og coq au vin: KaffeFairs Folkekøkken hitter i Aalborg.

October 02, 2018

Kaffefair på Strandvejen 19 i Aalborg har succes med konceptet Folkekøkken. Den 3. oktober så Kaffefairs Folkekøkken dagens lys for første gang, og det er siden kun gået én vej, og det er op. 

 

Mig&Aalborg

KaffeFairs Folkekøkken er populært

September 21, 2018

Du kender det måske? Opvasken har hobet sig op i samme luftlag som den filtrede knold på toppen af hovedet, som efterhånden er fast inventar, når man omsider er halvvejs gennem ugen. Den gastronomiske kreativitet er i samme sølle forfatning. Nu er der en redning i KaffeFairs nye hverdagskoncept: Folkekøkken.

APPETIZE

Aalborg spiser sammen i KaffeFair

March 18, 2018

I begyndelsen af marts inviterede KaffeFair på Strandvejen indenfor til en uofficiel fællesspisning, der blev den perfekte premiere for den socialøkonomiske café og restaurant. Her var lige præcis dét, som KaffeFair fremover vil tilbyde alle aalborgensere, nemlig hygge, fællesskab og rigtig god mad.

Mig&Aalborg

KaffeFair åbner i nye lækre lokaler

January 29, 2018

Efter tre år væk fra midtbyen er det nu kun et spørgsmål om dage, før KaffeFair omsider vender tilbage i centrum. Lokationen er i det splinternye kulturhus på Strandvejen, hvor flere af FOKUS’ tiltag vil være at finde under ét og samme tag.

Aalborg:nu

KaffeFair åbner på fredag

March 11, 2018

Folkene bag caféen ånder lettet op - efter halvanden måneds forsinkelse, slår den helt nye café på Strandvejen dørene op 16. marts 2018. 

Aalborg:nu

Se billederne: KaffeFair er åbnet

March 15, 2018

Efter halvanden måneds forsinkelse kan man nu besøge caféen og restauranten på Strandvejen. 

3F Aalborg

Overenskomst med KaffeFair.

November 08, 2017

3F Aalborg har skrevet overenskomst med KaffeFair. Aftalen har krævet ekstra grundighed fra begge parter, fordi KaffeFair er en socialøkonomisk virksomhed og dermed har medarbejdere ansat på særlige vilkår fx førtidspensionister i skånejobs.

Nordjyske Medier

KaffeFair fortsætter i Hammer Bakker

January 01, 2017

Efter et projektforsøg på to år har kommunen besluttet at lave fast aftale med KaffeFairs socialøkonomiske kantine i Hammer Bakker. 

Cool East

Cool East - KaffeFair

January 27, 2016

Der var masser af liv på Kaffe Fair i dag, da fans og bekendte kunne smutte forbi og ikke blot få sig et par biletter, men også kage, kaffe og en hyggelig snak med bl.a. Nicolai Meyer og Jens Nielsen, som serverede lidt godt til ganen.

Den Sociale Kapitalfond

KaffeFair - Når mange kokke gavner

November 10, 2014

Lægger man turen forbi caféen Kaffe Fair i Aalborg, bliver man mødt af en bohemeagtig stil, hvor kvalitet, service og prisniveau kan måle sig med enhver anden attraktiv café. Det er først, når man kigger ud i køkkenet, at man opdager, at noget er anderledes. For her er der usædvanlig mange kokke ansat. ”Det er i hvert fald tit det, vi hører fra vores kunder,” siger direktør Bjørn Salling, der driver Kaffe Fair som en socialøkonomisk virksomhed, der ansætter udsatte unge på kontanthjælp for at hjælpe dem tilbage på arbejdsmarkedet.

Please reload

Se kontakt oplysninger til afdelingerne her.

KONTAKT

© 2018 KAFFEFAIR - CVR: 37296961