SELSKABSPRISER

Velkomstdrink kr. 50 

3 retters menu kr. 325 

Natmad kr. 65 

Sødt til kaffen kr. 30 

 

Kaffe kr. 25 

Vin pr. flaske kr. 250 

Øl kr. 30 

Sodavand kr. 25 

JULEBUFFET 2019​

KOLDT 

2 slags sild 

Bagt laks serveret med rygeost

Rilette af andelår serveret med æbler og løg

Rejer med urtemayonnaise og krydderurtesalat

VARMT 

Medister med stuvet hvidkål

Ribbensteg med brunede kartofler og rødkål

Kalvebryst serveret med bagte rødder

DESSERT

Risalamande med kirsebærsause

Juleknas til kaffen

(Kaffe)

I alt kr. 325

(v. 25 kuverter)

(Fås også ud af huset - vi leverer ikke)

JULEMENUER 2019

Mandag-fredag mellem kl. 11.00-21.00

UGE 48

FORRET

Rimmet laks serveret med rødbede, fennikel, sennepsmayonnaise og sprødt

HOVEDRET

Confiteret andelår serveret med perløg, rødkålssalat, kraftig sause og ristede kartofler

DESSERT

Hjemmelavet risalamande med kirsebærsause

-

UGE 49

FORRET 

Jordskokkesuppe med purløgsolie og sprøde jordskokkechips 

HOVEDRET

Svindemørbrad rullet i urte souffle serveret med bagte rødbeder, estragonsauce

hertil urtekartofler

DESSERT

Cheesecake

-

UGE 50

FORRET

Terrin af dansk gris serveret med syltede løg,

urtemayonnaise og sprødt

HOVEDRET 

Braiseret kalvebryst med perleløg og svampe hertil kraftig sauce og kartoffelcreme

DESSERT

Syltede pære med kompot og vaniljeis

-

UGE 51

FORRET 

Senneps laks serveret med krydderurter salat og sprød rugbrødschips

HOVEDRET

Svinekæber i juleøl serveret med bagte rødder hertil urtekartofler

DESSERT

Æble og havtorn serveret med vaniljecreme hertil

sprød pandekage chips

 

I alt for tre retter kr. 175

Ønsker du at booke eller har du spørgsmål kontakt Lone Jacobsen på tlf. 99 30 10 03

eller lone@fokus-folkeoplysning.dk.

Se kontakt oplysninger til afdelingerne her.

KONTAKT

© 2018 KAFFEFAIR - CVR: 37296961