Juletapas

Rimmet laks serveret med rødebede, rygeost
og sprødt.

Rilette af andelår serveret med æbler og løg.

Rejer med utemayonnaise og krydderurtesalat.

Kalvebryst serveret med puré på rødder.

Hertil syltede svampe.

Dansk øko ost serveret med oliven.

Risalamande med kirsebærsauce.

Dessert fra egen konditor.

 

Kr. 198 

Fås også som take away

Bestil dagen før tlf. 99 30 10 50

Jule menu 2020
Forret

Letsaltet laks med urter serveret med sprød salat, rødbedecreme og sprødt.

 

Hovedret

Langtidstegt dansk gris serveret med sprød svær. Hertil jordskokkeflan, æbler med timian, kraftig sauce og ristede kartofler.

 

Dessert

Cheesecake fra egen konditor serveret med kirsebær.

 

Hverdage: kr. 179 i åbningstiden.

Virksomhedspris: kr. 275 inkl. velkomstdrink, snack

og kaffe/te.

©2020 by KaffeFair  - CVR: 37296961