Juletapas
Rimmet laks serveret med rødebede, rygeost
og sprødt.
Rilette af andelår serveret med æbler og løg.
Rejer med utemayonnaise og krydderurtesalat.
Kalvebryst serveret med puré på rødder.
Hertil syltede svampe.
Dansk øko ost serveret med oliven.
Risalamande med kirsebærsauce.
Dessert fra egen konditor.
Kr. 198
Fås også som take away
Bestil dagen før tlf. 99 30 10 50
Jule menu 2020
Forret
Letsaltet laks med urter serveret med sprød salat, rødbedecreme og sprødt.
Hovedret
Langtidstegt dansk gris serveret med sprød svær. Hertil jordskokkeflan, æbler med timian, kraftig sauce og ristede kartofler.
Dessert
Cheesecake fra egen konditor serveret med kirsebær.
Hverdage: kr. 179 i åbningstiden.
Virksomhedspris: kr. 275 inkl. velkomstdrink, snack
og kaffe/te.