NORDJYLLANDS BEDSTE MØDEKONCEPT

Afhold dine møder i vores lækre mødelokaler, som er indrettet indbydende med rå materialer og fleksibelt design. Vi har 8 mødelokaler der kan rumme mellem 10 og 200 personer. Vi er klar til at hjælpe med at skabe de helt rigtige rammer og forudsætninger for jeres møde, ud fra jeres ønsker og behov.

KaffeFair ligger centralt i Aalborg. Tæt på centrum og Aalborgs fantastiske havnefront. 200 meter fra togstation og ca. 10 minutters kørsel fra Aalborg Lufthavn. Er du i bil, så benyt P-Huset på Badehusvej. Det ligger som nabo til KaffeFair.

1/7

Gryden på bordet

”Uhøjtidelig og folkelig” Sådan vil du opleve KaffeFair. Et sted hvor man kommer hinanden ved og hvor måltidet er rammen om fællesskab og dialog. Som mødearrangør, vil du opleve at den gode stemning smitter af på dine kunder eller medarbejdere. Men vi er også top professionelle og ved hvad det kræver, at skabe rammen om en effektiv konference- eller mødeaktivitet.

Næring for krop og sjæl

Vi laver enkle retter af gode råvarer. Hos KaffeFair tilberedes maden fra bunden og med stor kærlighed. Vi har et bæredygtigt madkoncept, som afspejles i vores anretninger. Vi bruger minimum 60 % økologiske råvarer fra lokale leverandører, og det er sæsonens råvarer, der dikterer menuen. Vi tror på ærlige råvarer med stor smag.

TAG STILLING - KaffeFair & klimaet

Vi passer på klimaet og naturen. Ud over at vi selvfølgelig har markedets mest energieffektive køkkenudstyr, så arbejder vi målrettet på at nedbringe madspild og de såkaldte foodmiles. Vi går efter lokale råvarer og at mindst 60% er økologiske.

 

KaffeFair tager socialt ansvar

Alt for mange unge er ramt af psykisk sårbarhed eller andre mentale udfordringer. I KaffeFair giver vi dem en chance for at blive en del af et professionelt arbejdsfælleskab og vi tilbyder grundig oplæring. Resultatet er unge som får styrke og selvværd. Og derigennem meget bedre muligheder for at klare sig i livet.

En tredjedel af alle medarbejdere i KaffeFair, er unge som har brug for ekstra støtte.

KaffeFair er støttet af Det Obelske Familiefond.​

Brunch i eget lokale 

Kr. 225 incl. Kaffe, te og saft i 4 timer og som buffet.

Kontakt

Ønsker du at booke et lokale eller holde et selskab hos KaffeFair Strandvejen, kan du kontakte vores sekretariat for yderligere information: 

 

Lone@fokus-folkeoplysning.dk 
Tlf. 99 30 10 03.