Ledige stillinger

Vi har pt. 1 ledig stilling!

Vært til KaffeFair

KaffeFair søger en Vært med ansvar for salg og service i vores restaurant på Strandvejen. Som Vært hos KaffeFair skal du se en værdi i, at arbejde med mennesker og trives med at lære andre op.

KaffeFair på Strandvejen har fået en flyvende start siden åbningen for snart tre år siden. Derfor mangler vi hjælp til at bevare overblikket og den gode stemning i restauranten i hverdagen.

KaffeFair er en unik virksomhed. Vi tager socialt ansvar og hjælper ledige ind på arbejdsmarkedet eller i gang med en uddannelse. Vi samarbejder med Aalborg kommune om den opgave, og vi bliver støttet af Det Obelske Familiefond samt Den Sociale Kapitalfond.

Men først og fremmest er KaffeFair en lille kæde af restauranter/kantiner der laver skøn mad med smag og holdninger. Vi lægger vægt på økologiske råvarer, men også at råvarerne er fra lokalområdet. Vi hylder sæsonvarer og bruger masser af grøntsager i vores køkkener.

Som vores nye Vært skal du indgå i den daglige drift. Du skal først og fremmest have overblik over vores restaurant og give gæsterne en god oplevelse. Herudover være med til at oplære unge så de får kompetencer, der kan bringe dem videre i job eller uddannelse.

Du vil indgå i et team af medarbejdere der består af to kokke, 2 kokkeelever, konditor og bager. Endvidere en gruppe ikke-faglærte, der både består af unge i studiejobs og ledige som er i joblæring.

Vi forventer at du…

  • Er uddannet/har erfaring inden for branchen.

  • Er serviceorienteret og kan lide kontakt med kunder.

  • Medvirker i oplæring af nye medarbejdere, så vi sikrer god og effektiv service

  • Kan bevare overblikket og dit gode humør, også når vi har travlt.

  • Kommunikerer respektfuldt og tydeligt og har tålmodighed.

  • Kan støtte op om KaffeFairs værdier.

 

Derudover vil vi lægge vægt på, om du kan imødekomme følgende:

Det skal være naturligt for dig at tale med kunder og påtage dig en værtsrolle. Du bruger kundernes respons strategisk og du formidler KaffeFairs værdier.

Gode samarbejdsevner med kolleger i afdelingen samt kolleger i den øvrige FOKUS organisation er helt essentielt. Ligesom du skal have en høj grad af forståelse for, at KaffeFair har medarbejdere der er i joblæring, og som skal støttes så de kan komme videre i job. Det skal være naturligt for dig, at strukturere oplæring af medarbejdere og matche dem med de forskellige jobfunktioner.

 

Stillingen er på fuld tid og arbejdstiden på dagvagter ligger indenfor tidsrummet 7.00-16.30. Ansættelsestidspunktet er snarest muligt. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst med 3F og på baggrund af kvalifikationer.

Ansøgning med CV til sekretariatsleder Lone Jacobsen på lone@fokus-folkeoplysning.dk senest d. 15.12.2020.

Tiltrædelse efter aftale.

For spørgsmål til stillingen kan du kontakte:

Køkkenchef: Thomas Mathiesen på mail: ThomasM@kaffefair.dk eller tlf.: 30397270
Restaurantchef: Jørgen Rasmussen på mail: joergen@kaffefair.dk eller tlf.: 20938309

KaffeFair har fokus på at levere mad der smager godt i en god kvalitet og af gode råvarer. Vores mad skal få hverdagen til at smage bedre og vi tilbyder uformelle rammer med fokus på fælleskab. Godt arbejdsklima og respekt for hinanden er fundamentalt for den måde vi ønsker vores køkkener drevet på. Som ansat i KaffeFair bliver du en del af FOKUS Folkeoplysning, der har ca. 150 medarbejdere i Aalborg. FOKUS skaber sundhed, medborgerskab og beskæftigelse gennem fællesskaber og faglighed.

 
 

Uopfordret ansøgning:

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til: 

lone@fokus-folkeoplysning.dk. 

 

Venligst anfør stilling og hvilken KaffeFairafdeling ansøgning er til. 

©2020 by KaffeFair  - CVR: 37296961