top of page
Omtale
æbleskiver.jpg

Aalborg:Nu

04. December 2019

Omsætningen er mangedoblet efter flytningen til Vestbyen. Julesalget brager løs hos KaffeFair på Strandvejen - og det er ikke kun her i juletiden, at der bliver løbet stærkt.

Sikken trængsel: KaffeFair har juletravlt.

Kf-obelske familie fond.jpg

Aalborg:Nu

17. Januar 2019

Den nordjyske socialøkonomiske virksomhed KaffeFair har siden 2006 støttet sårbare mennesker på deres vej mod beskæftigelse. KaffeFairs fokus er at skabe trivsel og inklusion for unge med psykisk sårbarhed.

Kaffefair skaber arbejdspladser

kaffe21.JPG

Aalborg:Nu

09. December 2018

De fleste af os kender det; at der går alt for meget madpakke og vasketøj i hverdagen, og vi glemmer hyggen og samværet i travlheden. Men der findes heldigvis åndehuller, hvor man kan puste ud og bare nyde. 

KaffeFair Folkekøkken - En pause fra hverdagen

Aalborg-Spiser-Sammen__Johny-Kristensen-

Aalborg:Nu

19. Marts 2018

I begyndelsen af marts inviterede KaffeFair på Strandvejen indenfor til en uofficiel fællesspisning, der blev den perfekte premiere for den socialøkonomiske café og restaurant. Her var lige præcis dét, som KaffeFair fremover vil tilbyde alle aalborgensere, nemlig hygge, fællesskab og rigtig god mad.

Aalborg spiser sammen i KaffeFair

kaffefairåbner.jpg

Aalborg:Nu

16. Marts 2018

Efter halvanden måneds forsinkelse kan man nu besøge caféen og restauranten på Strandvejen. 

KaffeFair åbner på fredag

cooleast.png

Aalborg:Nu

28. Januar 2016

Der var masser af liv på Kaffe Fair i dag, da fans og bekendte kunne smutte forbi og ikke blot få sig et par biletter, men også kage, kaffe og en hyggelig snak med bl.a. Nicolai Meyer og Jens Nielsen, som serverede lidt godt til ganen.

Cool East - KaffeFair

STU.jpg

Aalborg:Nu

24. juni 2019

Sissel, Line og Mikkel har hver deres drømme for fremtiden. Om lidt dimitterer de fra deres særligt tilrettelagte ungdoms-uddannelse...

Salat, selvtillid og en lækker hue - KaffeFair finder forcerne hos de unge.

åbningen.jpg

Aalborg:Nu

16. Marts 2018

Den socialøkonomiske café KaffeFair kan nu endelig slå dørene op i deres nye lokaler. Det er efterhånden tre år siden, at KaffeFair måtte lukke ned for deres café i Nørregade i Aalborg. 

Efter tre års ventetid: KaffeFair genåbner

Kaffefair-Folkekøkken.jpg

Aalborg:Nu

03. Oktober 2018

Kaffefair på Strandvejen 19 i Aalborg har succes med konceptet Folkekøkken. Den 3. oktober så Kaffefairs Folkekøkken dagens lys for første gang, og det er siden kun gået én vej, og det er op. 

Lasagne og coq au vin: KaffeFairs Folkekøkken hitter i Aalborg.

KaffeFair-1-1400x840.jpg

Aalborg:Nu

30. Januar 2018

Efter tre år væk fra midtbyen er det nu kun et spørgsmål om dage, før KaffeFair omsider vender tilbage i centrum. Lokationen er i det splinternye kulturhus på Strandvejen, hvor flere af FOKUS’ tiltag vil være at finde under ét og samme tag.

KaffeFair åbner i nye lækre lokaler

KaffeFair3f.jpg

Aalborg:Nu

09. November 2017

3F Aalborg har skrevet overenskomst med KaffeFair. Aftalen har krævet ekstra grundighed fra begge parter, fordi KaffeFair er en socialøkonomisk virksomhed og dermed har medarbejdere ansat på særlige vilkår fx førtidspensionister i skånejobs.

Overenskomst med KaffeFair

kaffe13.jpg

Aalborg:Nu

11. November 2014

Lægger man turen forbi caféen Kaffe Fair i Aalborg, bliver man mødt af en bohemeagtig stil, hvor kvalitet, service og prisniveau kan måle sig med enhver anden attraktiv café. Det er først, når man kigger ud i køkkenet, at man opdager, at noget er anderledes. 

KaffeFair - Når mange kokke gavner

Skærmbillede 2020-04-27 kl. 20.47.24.png

Aalborg:Nu

08. Maj 2019

Det første ord han lærte at læse var ingrediensen ”Polynesisk vaniljestang” i Mette Blomsterbergs bagebøger. 20-årige Mikkel er autist.  

Hvor der er vanilje er der vej

kaffe8.jpg

Aalborg:Nu

2018

Ønsker du et hyggeligt sted i Aalborg, hvor det både er muligt at få en kop kaffe, noget lækkert cafémad til frokost eller et rigtigt restaurant måltid om aftenen? Så kan du med fordel tage et smut forbi KaffeFair!

KaffeFair Aalborg

kaffe5.JPG

Aalborg:Nu

22. September 2018

Du kender det måske? Opvasken har hobet sig op i samme luftlag som den filtrede knold på toppen af hovedet, som efterhånden er fast inventar, når man omsider er halvvejs gennem ugen. 

KaffeFairs Folkekøkken er populært

kaffefair.jpg

Aalborg:Nu

09. December 2018

Folkene bag caféen ånder lettet op - efter halvanden måneds forsinkelse, slår den helt nye café på Strandvejen dørene op 16. marts 2018. 

KaffeFair åbner på fredag

hammerbakker.jpg

Aalborg:Nu

02. Januar 2017

Efter et projektforsøg på to år har kommunen besluttet at lave fast aftale med KaffeFairs socialøkonomiske kantine i Hammer Bakker. 

Overenskomst med KaffeFair

bottom of page