top of page
_54A8890.jpg
Om KaffeFair

HVORNÅR?  

KaffeFair åbnede d. 23. juni 2006 i beskedne lokaler i Maren Turis Gade i Aalborg. Allerede den 15. august 2008 flyttede vi til større lokaler i Nørregade. Flere afdelinger kom til i årene derefter. I 2018 åbnede KaffeFair på Strandvejen. Mange spørger, hvor navnet kommer fra. Det er opfundet af en gruppe unge, som var med til at udvikle konceptet, inden vi åbnede. Idéen var at lave en kaffebar i Aalborg med fokus på Fair Trade. Deraf navnet.  

HVORFOR?  

Siden begyndelsen har KaffeFair været en venlig hånd i ryggen til mennesker, der fortjener en fair chance. Vi hjælper unge videre i job og uddannelse med afsæt i det daglige køkkenarbejde og dine skulderklap!  

HVORDAN?  

KaffeFair er en socialøkonomisk virksomhed, der investerer et eventuelt overskud i vores formål. Men vi serverer din mad i Aalborg på almindelige markedsvilkår. Derfor vægter vi høj kvalitet i både råvarer og betjening.  

HVAD?  

Vi har et bronzemærke i økologi og udvælger nøje de lokale leverandører, som deler vores værdier om at passe godt på vores klode, dyr og ressourcer. Derfor mener vi, at dine yndlingsretter her smager af mere.  

KaffeFair er støttet af Det Obelske Familiefond. 

2787_Review Us Digital Downloads_digital_white_horizontal.png
samlet.png
Logo_DK_RGB.png
bottom of page